مكونات الطبق
=======
سجق بلدى مسلوق ومقطع - فلفل ألوان - طماطم مقطعة - بصلة مفرومة وثوم مفروم
ممكن تضيفي قرون فلفل أخضر شطة
أول حاجة تدبلي البصل والتوم مع زيت درة أوزيتون
ثم نضع الفلفل بأنواعه ونقلبه خمس دقائق
ثم نضع الطماطم ونخليها تتسبك شويه
ا
وآخر حاجة السجق ونخليه يتسبك مع الخلطة حوالي ربع ساعة ولاتنسي الملح والفلفل الأسود
وفي النهاية نغرف في طبق ونزينه بالبقدونس وده شكله وطعمه ولا أروع
وبألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق