2010-05-06

جاكيت البطاطس

المكونات

=====

بطاطس كبيرة الحجم- مستردة- ملح وفلفل - زبدة

أ ي نوع جبنة مبشورة

الطريقة

أولا نقوم بشوي البطاطس في الفرن أو الميكروويف أو سلقها



نقطع جزء من البطاطس بمقدار الربع ونقورها



نحمرها في الزيت وممكن نكتفي بأنها مشوية حسب الرغبة



نقوم بهرس قلب البطاطس والغطاء ونخلطها مع المستردة

والملح والفلفل والزبدة السايحة والجبنة المبشورة



نرجع نحشي البطاطس بالخليط ونرش جبنة مبشورة

على الوجه ونضعها في الفرن ليحمر الوجه



ودي النتيجة النهائية




جربوها طعمها رائع وممكن اضافة نصف ليمونة للخليط

حسب الرغبة

ان شاء الله تكون عجبتكم

ليست هناك تعليقات: