2010-05-06

جمبـــــــري مشـــوي



الجمبري المشوي

---------------------

 

نغسل الجمبري جيدا ولانقشره لكن نفتح الظهر بالمقص

 

لأستخراج كيس الرمل

 

نحضر خلطة التتبيل ومكونة من

توم - كذبرة - كمون - ملح - فلفل - زيت - ليمون

 

يخلط الجميع


 
Photobucket
 
 
نحشي الجمبري من الظهر بالخلطة
 
Photobucket
 
 
يترك فترة بالتتبيلة لكي يتشربها
 
Photobucket
 
 
نسخن الشوايه جيدا وممكن قلاية حسب الموجود عندك

ونضع الجمبري ونتركة خمس دقائق لكل ناحية حتى

لايجلد لأن الجمبري والكاليماري لايأخذوا وقت على النار


 
Photobucket
 
 
يقلب على الجهة الأخرى
 
Photobucket
 
 
وهنا تأكدت من ان الجمبري خلاص جاهزمن الجهتين






Photobucket
 
 
وآدي الجمبرى بلونه الأحمر الرائع ونسيت أقولكم

الصوص الناتج من الشوي رشيته تاني عليه

وكان طري وطعمه جميل

Photobucket


ايه رأيكم ان شاء الله يكون عجبكم

 

والى اللقاء




ليست هناك تعليقات: