الجمبري المشوي
---------------------
نغسل الجمبري جيدا ولانقشره لكن نفتح الظهر بالمقص
لأستخراج كيس الرمل
نحضر خلطة التتبيل ومكونة من
توم - كذبرة - كمون - ملح - فلفل - زيت - ليمون
يخلط الجميع
نحشي الجمبري من الظهر بالخلطة
يترك فترة بالتتبيلة لكي يتشربها
نسخن الشوايه جيدا وممكن قلاية حسب الموجود عندك
ونضع الجمبري ونتركة خمس دقائق لكل ناحية حتى
لايجلد لأن الجمبري والكاليماري لايأخذوا وقت على النار
يقلب على الجهة الأخرى
وهنا تأكدت من ان الجمبري خلاص جاهزمن الجهتين
وآدي الجمبرى بلونه الأحمر الرائع ونسيت أقولكم
الصوص الناتج من الشوي رشيته تاني عليه
وكان طري وطعمه جميل
ايه رأيكم ان شاء الله يكون عجبكم
والى اللقاء
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق