2010-06-14

لفائف البدنجان بالبرجر والباشاميل


نختار  هذا الشكل من البدنجان

Photobucket


نقطعه شرائح بالشكل ده ونرش عليه ملح

Photobucket

يحمر في الزيت
Photobucket


نعمل تسبيكة بتحمير بصلة و3 فصوص توم ثم نضع عصير 

طماطم ونتركها تتسبك

Photobucket

نحمر كام قطعة من البرجر أو نقوم بعمل كفتة من اللحمة 

المفرومة

Photobucket

نعمل بشاميل ب 3 ملعقة دقيق و2 كوب حليب وبيضة

Photobucket

كده حضرنا المكونات نأتي للتطبيق

نحضر صينية ولتكن بايركس ونضع بها قليل من الباشاميل 

والصلصة

Photobucket

نفرد شريحة من البدنجان المحمر ونضع عليها قطعة من البرجر 

أو الكفتة ثم ملعقة من التسبيكة

Photobucket

نلف الشريحة ونضعها بالصينية

Photobucket

وهنا بعد ماخلصنا كل الكمية

Photobucket

نضع صلصة التسبيكة على الوجه

Photobucket

ثم نضع الباشاميل

Photobucket

نرش الجبنة الموتزاريلا أو الرومي أو البارميزان وممكن نزينها 

بقطع من الفلفل

Photobucket

ندخلها الفرن حتى تحمر وتكون بالشكل ده

Photobucket

اتفضلوا بقى بالهنا والشفا

Photobucket

ايه رأيكم ان شاء الله تكون عجبتكم






ليست هناك تعليقات: