النهاردة هاقدم لكم بيتزا كوكو فرع جديد من بيتزا هت
طبعا كلنا عارفين عجينة البيتزا وطريقة عملها
أنا باعملها بالبركة من غير معيار لأني اتعودت على عملهامن كتر ماباعملها
أنا باعجنها على مرتين الأول باعجن تقريبا كوب دقيق مع كوب ماء دافىء وملقعة خميرة فوريةوأسيبها تقريباربع ساعة وبعدين باعجنها ب 2 كوب دقيق كمان و2 ملعقةحليب بودرة ونص كوب زيت زيتون ونص ملعقة صغيرة ملح وملعقة زعتر جاف حسب الرغبةوتترك لتختمر
نيجي بقى للبيتزا
النوع الأول بيتزا الأطراف بالسوسيس
الصور طبعا تغني عن الكلام
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق