المقادير
========
ريش بتلو = 2 ملعقة عسل أبيض = ملح وفلفل أسود
أعشاب عطرية روز ماري أو زعتر = 3 ملاعق زيت زيتون = عصير ليمونة
2 ملعقة صويا صوص يمكن الأستغناء عنها لو مش متوفرة =
طريقة العمل
==========
دي الريش البتلو اللي هانعملها
تخلط مقادير التتبيلة مع بعض
ثم نضع الريش ونقلبها مع التبيلة ونضعها في التلاجة ليلة كاملة
لكي تتشرب التتبيله
نسخن الشواية كويس جدا سواء كانت عاديةأو كهرباء
ثم نضع الريش ونحمرها من الوجهين
نضعها في صينية وندخلها الفرن عشر دقايق
نقدم الريش مع مكرونة اسباجتي أو أرز حسب الرغبة
ان شاء الله تكون عجبتكم
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق