2010-06-13

اللانكشيـــــــــــر

اللانكشير
=====

المكونات

كوب زبده- كوب دقيق- نصف كوب سكر بودرة- نصف كوب
كورن فلاور- 2 بيضة- ملعقة صغيرة بيكنج بودر- فانيليا

الطريقة
====
تخفق الزبدة مع السكر جيدا

ثم يضاف البيض واحدة واحدة


يخلط الدقيق والكورن فلاور والبيكنج بودر

ثم يضاف على الخليط ويعجن


يقسم الخليط قسمين ويضاف كاكاو على قسم

نعمل كور صغيرة في حجم البندقة

ثم ندخلها الفرن على درجة حرارة 170

ودي النتيجة الكور ساحت وأخدت الشكل ده


نلزق كل اتنين بالمربى وندحرجها على فارماسيل أو جوز هند


ايه رأيكم يارب تكون عجبتكم

وبكده تكون انتهت مخبوزات العيد

واللي تحب تعمل حاجة منهم الوصفات

مظبوطة جدا والنتيجة رائعة الحمد لله

وكل عام وانتم بخير

اللهم بارك لنا فيما رزقتنا

اللهم أديمها نعمة وأحفظها من الزوال

آمين يارب العالمين





ليست هناك تعليقات: