اللانكشير
=====
المكونات
كوب زبده- كوب دقيق- نصف كوب سكر بودرة- نصف كوب
كورن فلاور- 2 بيضة- ملعقة صغيرة بيكنج بودر- فانيليا
الطريقة
====
تخفق الزبدة مع السكر جيدا
ثم يضاف البيض واحدة واحدة
يخلط الدقيق والكورن فلاور والبيكنج بودر
ثم يضاف على الخليط ويعجن
يقسم الخليط قسمين ويضاف كاكاو على قسم
نعمل كور صغيرة في حجم البندقة
ثم ندخلها الفرن على درجة حرارة 170
ودي النتيجة الكور ساحت وأخدت الشكل ده
نلزق كل اتنين بالمربى وندحرجها على فارماسيل أو جوز هند
ايه رأيكم يارب تكون عجبتكم
وبكده تكون انتهت مخبوزات العيد
واللي تحب تعمل حاجة منهم الوصفات
مظبوطة جدا والنتيجة رائعة الحمد لله
وكل عام وانتم بخير
اللهم بارك لنا فيما رزقتنا
اللهم أديمها نعمة وأحفظها من الزوال
آمين يارب العالمين
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق