2010-05-06

انجليش ترايفل

النهاردة هاقدم لكم صنف حلو صيفي طعمه رائع وخفيف

جدا ان شاء الله يعجبكم


انجليش ترايفل

========

المقادير
====

اسبونج كيك = 4 باكو جيلي فراولة مذوب في لتر ماء

فراولة مقطعة مكعبات = عين جمل(جوز)

باستري كريم= كريم شانتي





الطريقة

=====

نحضر الجيلي باذابة 4 باكو جيلي في لتر ماء ويترك ليبرد




نحضر الباستري كريم كالتالي

نضع 2 كوب حليب على النار


نخلط صفار 2 بيضة وذرة فانيليا و2 ملعقة دقيق


ونصف كوب سكر بودرة مع بعض ويخلطوا


جيدا ثم نضعهم على الحليب المغلي


بالراحة ويقلب بسرعة ويكون كالتالى





يبطن طبق بايركس عميق ببلاستيك حفظ الأطعمة


يوضع الأسبونج كيك ثم نضع الفراولة المقطعة



والجوز ثم الجيلي البارد هانلاحظ ان


الكيك هايتشرب الجيلي





ثم نضع الباستري كريم هايكون بارد طبعا ثم نضع طبقة من



الأسبونج كيك على الوجه أنا هنا نسيت وحطيت الأسبونج



كله مع الجيلي لازم أتصرف رحت حطيت طبقة من البسكوت



وغطيت الطبق بالبلاستيك ووضعته في التلاجة لتاني يوم





تاني يوم طلعته من التلاجة وقلبت الطبق في طبق التقديم

ورفعت البلاستيك من عليه وزينته كما تشاهدون في الصورة






ايه رأيكم ان شاء الله يكون عجبكم وهو بجد رائع خاصة


في الصيف


والى اللقاء







ليست هناك تعليقات: