tag:blogger.com,1999:blog-30217324308424464792024-03-13T05:29:29.844+02:00دنيا المرأةكل مايهم المرأة العربية من طبخ وحلويات وأشغال يدوية
وفنية وأشياء أخرى شرفونا تجدوا مايسركمkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.comBlogger291125tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-41639246679062064242015-06-14T22:04:00.000+02:002015-06-14T22:04:25.946+02:00أشكال مختلفة من الخبز
هذه الصورة تم تصغيرها. إضغط هنا لعرض الصورة بالحجم الطبيعي. أبعاد الصورة الأصلية هي 709×651 و حجمها هو 99 كيلوبايت.
هذه الصورة تم تصغيرها. إضغط هنا لعرض الصورة بالحجم الطبيعي. أبعاد الصورة الأصلية هي 709×672 و حجمها هو 103 كيلوبايت.
هذه الصورة تم تصغيرها. إضغط هنا لعرض الصورة بالحجم الطبيعي. أبعاد الصورة الأصلية هي 709×695 و حجمها هو 109 كيلوبايت.
هذه الصورة تم تصغيرها. إضغط هنا kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-70885138429420216772015-06-14T22:02:00.000+02:002015-06-14T22:02:54.726+02:00طريقة عمل التوست
المقــــادير :
-كوبين مـــــــاء دافئ.
- 1.5ملعقة خمـــيرة كبيرة.
-ثلثـــين كــوب ســكر.
-2 ملعقة صغيرة ملـــــح.
-ربـــــع كـــوب زيت.
-6 كــــــــوب دقيق
شوفتو العجينة لا لبن ولا بيض ولا تستغربوا النتيجة هي الحكم .
الان اخلطي الماء الدافئ مع الخميرة والسكر واتركيها ربع ساعة حتى تشاهدي الوجه الدهني على الخميرة
الان احضري الزيت واسكبيه على الخميرة واحضري الدقيق واخلطيه بمقدار kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-24619397083345449052015-06-14T22:00:00.000+02:002015-06-14T22:00:19.164+02:00حلو الرينبو
طبق اليوم - حلو الرينبو : طريقة عمل حلو الرينبو باسلوب الشيف منال العالم مقدم من مطبخ طبق اليوم بالصور... تمتعي بتحضير اطباق حلويات شهية ولذيذة.
1
3
1/4 6
5
كوب
ملعقة كبيرة
كوب
عبوة صغيرة
حليب
حليب جوز هند مجفف،بودرة
ماء مغلي
جيلي ألوان مختلفة
الطريقة
kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-91458241168838480202015-06-14T21:56:00.000+02:002015-06-14T21:56:08.447+02:00الشركسية
8-6 كوب ماء
1 بصل مفروم
1 جزر حلقات
1 عود كرفس قطع
4-3 فص حبهان
2 فص مستكة
6-4 صدر دجاج بالجلد والعظم
1 ملعقة كبيرة سمن
3 &kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-11422177474313414872015-01-07T14:18:00.001+02:002015-01-07T14:18:19.848+02:00كورشيه وردة بعدة طبقات Crochet flower tutorialkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-34435722516376215072015-01-06T09:22:00.001+02:002015-01-06T09:22:15.503+02:00حلويات سهلة التحضيرkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-4974526904062928272015-01-06T09:20:00.001+02:002015-01-06T09:20:00.192+02:00طريقة عمل بسكويت بالڤانيليا و الشيكولاته How to make Pinwheel Cookiesطريقة عمل بسكويت بالڤانيليا و الشيكولاته How to make Pinwheel Cookieskokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-57934918431205481532015-01-06T09:09:00.001+02:002015-01-06T09:09:31.699+02:00يوميات شري طريقة عمل البرازق السوريه سهل وبسيطkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-53637723357077190852015-01-06T08:56:00.001+02:002015-01-06T08:56:37.380+02:00طريقة عمل حلاوة السمسم - سمسميةkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-33557196293148365462014-11-24T12:46:00.001+02:002014-11-24T12:46:33.239+02:00How to Make Chocolate Lace Doilieskokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-39516172688756704022014-11-24T12:38:00.001+02:002014-11-24T12:38:30.460+02:00how to make chocolate garnishes decorations tutorial PART 2 how to cook ...kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-79390739290428379162014-11-16T11:40:00.001+02:002014-11-16T11:40:51.433+02:00How to Crochet a single loop stitch for Cabbage Patch Hatkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-29046810874894155702014-11-02T13:20:00.001+02:002014-11-02T13:20:13.879+02:00Braided Cable Crochet Stitchkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-12426952220047378712014-10-24T11:56:00.001+02:002014-10-24T11:56:36.395+02:00How To Knit a Scarf With the Boxkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-77540154479477928292014-10-16T21:19:00.001+02:002014-10-16T21:19:39.740+02:00فيلم الجزيرة 2 بطولة أحمد السقا و هند صبري و الراحل خالد صالحkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-37681528140204677272014-03-20T16:03:00.001+02:002014-03-20T16:03:38.692+02:00السمسميةkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-12973751857783652312014-03-20T16:00:00.002+02:002014-03-20T16:00:17.678+02:00عش البلبل
<!-- Blogger automated replacement: "https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2Fwww.lovely0smile.com%2F2006%2Far%2Far-020.jpg&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*" with "https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-20380827047187830952014-03-20T15:57:00.001+02:002014-03-20T15:57:17.729+02:00صينية القرع العسلي
صينية قرع العسلى بالبشاميل
واحدة قرع عسلى -500ج سكر - 100ج زبيب - 100ج بندق مجروش
100ج فستق مجروش - 200ج باسترى كريم - 100ج كريم شانتى
جيلى ساخن للتلميع
نقشر القرع ونقطعه مربعات ونشيل البزر
نضع القرع فى حلة على النار مع السكر بدون ماء خالص
(هو حينزل مايته ) لحد مايستوى القرع نصفية بالمصفاة لحد ما كل الماء الموجود
فيه ينزل كلهمن غير مانضغط عليه نضعه فى الصينية ونضع علية الزبيبkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-52859116092988217852014-03-20T15:55:00.001+02:002014-03-20T15:55:03.382+02:00أصابع زينب
اصابع زينب½ كيلو دقيق – 125 ج سامولينا – 150 ج سمنة – 15 ج خميرة فورية – 250 ماءالشيرة (العسل – القطر) 2 كيلو سكر + كيلو ماء وعصير ليمونة بعد الغليانالطريقةنضع الخميرة مع شوية ماء دافىء فى كوب واذوبهانضع كل المقادير فى الخلاط ونضع عليهم الخميرة المذابة الىان تتكون عندى العجينة حوالى 5 دقايق هانلاقى العجينة خلاص مبتلزفش فى اليداغطى العجينة واتركها شوية تخمراضع العجينة امامى على هيئة صباع طويل اوkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-35298565449237031642014-03-20T15:49:00.001+02:002014-03-20T15:49:12.223+02:00بلح الشام
بلح الشام
1/2لتر ماء؛؛200جرام زيت؛؛400جرام دقيق؛؛6بيضات+2صفار بيض؛؛ملعقة سكر؛؛ملعقة ملح صغيرة جدا؛
الطريقه
نضع فى حلة الماء والزيت والملح والسكر لحد ما يبتدوا فى الغليان ثم نضع عليهم الدقيق مرة واحدة مع التقليب بسرعه وبشدة وهو على النار علشان الدقيق يستوى
. نضع العجينة فى العجان ويلف لفتين علشان العجينة تبرد او ممكن توضع في الثلاجه حتي تبرد
ثم نضع البيض بيضة بيضة kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-48451293240992195372014-03-20T15:30:00.000+02:002014-03-20T15:30:02.955+02:00صوابع الجلاش بالمكسرات
صوابع الجلاش بالمكسرات
المقادير:1/2 كيلو باكيت جلاش- 250 سمنه سايحه- 150 مكسرات مشكله-200 جم شربات ثقيل بارد
الطريقه:
· اضيف 2 ملعقه شربات علي المكسرات حتي تتماسك سويا
· افرد الجلاش ثم اقطعه طوليا ل3 او4 شرائح حسب السمك المراد
· اخذ من كل مجموعه شرائح ورقتين فقط وادهنهم بالزبده ثم اضع المكسرات علي الطرف
· اقفل ورقه الجلاش علي الحشوه من جهه اليمين ثم من جهه kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-9042518693845428222014-03-20T15:24:00.000+02:002015-06-14T22:00:47.452+02:00وصفات من الحلويات والمعجنات
صوابع الجلاش بالمكسرات
المقادير:
1/2 كيلو باكيت جلاش- 250 سمنه سايحه- 150 مكسرات مشكله-200 جم شربات ثقيل بارد
الطريقه:
· اضيف 2 ملعقه شربات علي المكسرات حتي تتماسك سويا
· افرد الجلاش ثم اقطعه طوليا ل3 او4 شرائح حسب السمك المراد
· اخذ من كل مجموعه شرائح ورقتين فقط وادهنهم بالزبده ثم اضع المكسرات علي الطرف
· اقفل ورقه الجلاش علي الحشوه من جهه اليمين ثم من جهه اليسارkokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-73301701482497644042014-03-20T15:22:00.000+02:002014-03-20T15:22:52.790+02:00أجنحة الدجاج الحارة
المقادير:
1 كيلو اجنحه دجاج
3 ملاعق كبار كاتشب
2 فص ثوم مهروس
1 بصله صغيره
1 ملعقه كبيره زعتر ناشف مطحون
2 ملعقه كبيره صويا صوص
1 ملعقه صغيره فلفل احمر حار
2 ملعقه كبيره عسل
ملعقة زيت زيتون
ملح
الطريقة:
- يخلط في الخلاط جميع المقادير ماعدا الدجاج.
- ثم تغسل اجنحة الدجاج ووتوضع عليها التتبيله وتترك لمدة لا تقل عن 6 ساعات .
- ثم يدهن شبك ويوضع على صينية الفرن ويصف عليه الدجاج .
- ثم يدخل kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-54336987352956092752014-01-16T10:04:00.000+02:002014-01-16T10:04:19.504+02:00برباتوس بيبي كروشيه
هذه صور الموديل
من الامام
من الخلف
الخطوات
kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3021732430842446479.post-62731858638097469572014-01-15T11:38:00.001+02:002014-01-15T11:38:03.308+02:00kokyhttp://www.blogger.com/profile/16534919519599822561noreply@blogger.com